Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g pomodorini
- 30 g di pinoli + q.b.
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
-
200
g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
veya 200 g di burrata a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 55.2 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1473.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min.
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55 min.
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min.
Spaghetti alla checca
40 min.
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Pasta caprese
20min
Trofie con verdure alle erbe
40 min.
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min.
Pasta alla ionica
30 min.
Pasta feta e pomodorini
30 min.
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min.