Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g pomodorini
- 30 g di pinoli + q.b.
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
-
200
g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
veya 200 g di burrata a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 55.2 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1473.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli tricolore
30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Trofie con verdure alle erbe
40 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pasta al forno veloce
45 min