Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di carne cotta avanzata, (arrosto, lesso) a pezzi
- 80 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porzioni
- Kalori
- 10753 kJ / 2570 kcal
- Protein
- 258.8 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 154.9 g
- Doymuş Yağ
- 63.3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 2304.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Finocchi gratinati
30 min
Contorno di agretti
40 min
Bortellina
30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Frittata di agretti
1h
Ragù di verdure primaverili
30 min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Ragù bianco
1 godz. 20 min