Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1446 kJ / 345 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 351.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canapés de pan negro y salmón
3h
Bocaditos con gambón
20 Min
Milhojas de patatas
1h 30min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 min
Vieiras gratinadas
25 Min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 Min
Muffins de huevo y beicon
45 min
Crema de ahumados y gambas
40 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Mero con almejas y salsa de piquillo
45 min
Rollo de piquillo con rúcula y nueces
5h 30min
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40 min