Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, la scorza grattugiata finemente
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 39.5 mg
Alternatif tarifler
Pasta frolla
1h 10min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Arancini di Carnevale
4 Std.
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Maritozzo romano
11h
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Pesche dolci
2 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Ciambelline al vino rosso
1 Std.