Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 299.2 kJ / 71.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 92.9 g
Alternatif tarifler
Crema catalana
40min
Panna cotta
6h 30 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min
Caramello liquido
35min
Croccante alle mandorle
1 godz. 30 min
Crème caramel (TM6)
4h
Caramello salato
1 godz.