Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Arroz
- 2 cditas de sal
- 50 g de vinagre de arroz natural (ver tip)
- 15 g de azúcar
- 1000 g de agua
- 300 g de arroz para sushi
Nigiri sushi
- pasta de wasabi, lista para usar para untar
-
150 - 200
g de salmón fresco, en láminas (aprox. 6-12 mm de grosor y 2.5x5 cm de ancho y largo)
veya 100 g de atún fresco, en láminas (aprox. 6-12 mm de grosor y 2.5x5 cm de ancho y largo) - jengibre encurtido, tipo "beni shoga", para acompañar
- salsa de soya, la necesaria para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1053.7 kJ / 251.9 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 799.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gohan
45 Min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 Min
Arroz para sushi
40 Min
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Gua Bao (Panes rellenos de cerdo bbq)
13h
Poke bowl hawaiano
45 Min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 Std. 10 Min
Cocción de arroz japonés (350 g)
35 Min
Nigiri sushi
1 Std.
Sushi California
1 Std.
Cocción de arroz jazmín (400 g) TM6
35 Min
Cocción de arroz jazmín (350 g) TM6
35 Min