Pasta med ruccolapesto

Pasta med ruccolapesto

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 porsjoner

Malzemeler

Ruccolapesto
  • ruccola, blader
    65 g
  • salt
    1 ts
  • olivenolje
    50 g
  • hvitløksfedd
    1
  • solsikkeolje
    20 g
Pasta
  • hvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing
    400 g
    400 g hvetemel, pluss ekstra til dryssing
  • egg (ca. 110 g)
    2
  • olivenolje
    7 g
  • eggeplommer (ca. 170 g)
    7
  • vann pluss ekstra til koking av pasta
    20 g
  • salt pluss ekstra til koking av pasta
    1 ½ ts
  • cherrytomater delt i to
    100 g
  • oliven delt i to
    40 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 1869.3 mg
Protein 17.6 g
Kalori 2797.3 kJ / 668.6 kcal
Yağ 32.2 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 5.8 g
Karbonhidrat 80.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster