Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta med ruccolapesto
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 porsjoner
Malzemeler
Ruccolapesto
-
ruccola, blader65 g
-
salt1 ts
-
olivenolje50 g
-
hvitløksfedd1
-
solsikkeolje20 g
Pasta
-
400 g hvetemel, pluss ekstra til dryssinghvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing400 g
-
egg (ca. 110 g)2
-
olivenolje7 g
-
eggeplommer (ca. 170 g)7
-
vann pluss ekstra til koking av pasta20 g
-
salt pluss ekstra til koking av pasta1 ½ ts
-
cherrytomater delt i to100 g
-
oliven delt i to40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
1869.3 mg
Protein
17.6 g
Kalori
2797.3 kJ /
668.6 kcal
Yağ
32.2 g
Lif
2.6 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Karbonhidrat
80.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Norske matretter med Thermomix®
55 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pannekaker av kikerter
20 dk
Bønne- og kikertfalafler
Değerlendirme yok
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Değerlendirme yok
Vegansk burger
5sa
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Değerlendirme yok
Linsegrateng med aubergine og squash
Değerlendirme yok
Gresskarterte
Değerlendirme yok
Tortilla med Zucchini og falafel
Değerlendirme yok
Chilli con tempeh
Değerlendirme yok
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Değerlendirme yok
Sterk aubergine med bulgur
55 dk
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Değerlendirme yok