Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
veya hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 1364.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gohan
45min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Poke bowl de atún spicy
30min
Yakimeshi vegetariano
35min
Nigiri sushi
1 Std.
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Nachos con frijoles y guacamole
35min
Sushi California
1 Std.
Pastel de sushi
1 Std.
Cocción de arroz jazmín (400 g) TM6
35min
Bowl de atún y aguacate
50min
Huevos a la cazuela
40min