![Risotto aux petits pois et aux lardons Risotto aux petits pois et aux lardons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/907be5221ace68a64529beb5fc7360bd/Derivates/e8c8f7c6b123d70715758134eef06292f2c5d048.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 250 g de riz spécial risotto
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de petits pois frais
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en dés
- 100 g de ricotta, émiettée
- quelques feuilles de persil frais, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 godz. 40 min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
Riz cantonais
30min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min