Bruschetta con tomate (sin gluten)

Bruschetta con tomate (sin gluten)

4.0 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 30 dk
8 raciones

Malzemeler

  • 80 g de trigo sarraceno en grano
  • 490 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar moreno
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 250 g harina panificable sin gluten Schär® (y algo más para espolvorear)
  • 1 ¼ cucharaditas de sal
  • 45 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 1 diente de ajo
  • 350 g de tomate maduro sin semillas, en trozos
  • 6 hojas de albahaca fresca
  • 2 pellizcos de orégano seco

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 507.6 mg
Protein 3.5 g
Kalori 906 kJ / 216 kcal
Yağ 6.2 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 35.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...