Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 150 g de avellanas
- 3 cdas de hierbas de Provenza secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de poro, en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de jitomate, en cubos pequeños
- 1 cda de puré de jitomate
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 2 pizcas de azúcar
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 100 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1904.1 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 22.2 g
- Yağ
- 38.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 183.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frijoles refritos
20min
Arroz a la mexicana
50min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Frijoles puercos
15min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Gohan
45min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones integrales
40min
Hojas de parra rellenas
1 godz. 40 min
Arroz blanco con verduras
40min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Camarones estilo Hunan
20min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min