Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (isteğe bağlı)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked, sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3236.8 kJ / 773.6 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 46.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1162.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Southern Fried Chicken
50min
Chicken Étouffée
1h 25 min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Chicken Fajita Soup
50min