Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
veya 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1315 kJ / 314 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Pain au romarin méditerranéen
1h 55min
Ravioli sardes (culurgiones)
2h 30 min
Babka pistache et fleur d'oranger
4sa 5 dk
Fatteh d’aubergines au yaourt
50 min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Bagels américains
2 godz. 50 min
Focaccia italienne
5 godz. 10 min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Pesto
5 min
Cheese naan indien
2óra 40p
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min