Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 40 g gochujang paste
- 20 g light soy sauce
- 1050 g water
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
- 1 tsp white sesame seeds
- 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, cut in strips
- 100 g fresh spinach leaves
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil, toasted
- 4 eggs
- 1 tbsp oil, for frying eggs
- 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3169.4 kJ / 757.5 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Karbonhidrat
- 76.7 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1616.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min
Miso Carbonara Udon
25min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Honey BBQ Chicken
1 Std. 25 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Gnocchi tricolore
35min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1h
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Traditional Austrian Beef Goulash
4u.