Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 500 g dana sokum, yağsız, temizlenmiş, küp küp kesimiş (2-2.5 cm)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 70 - 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 10 g un
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 400 g et suyu (sıvı), (kemik suyu), bk. Öneriler
- 500 g karışık sebze, dondurulmuş, çözdürülmüş ( küp küp doğranmış havuç yakl. 1 cm ve bezelye)
- 4 haşlanmış yumurta, dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1026.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Tavuk
45min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10 min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Peynirli Karides Tava
35 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min