Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 500 g dana sokum, yağsız, temizlenmiş, küp küp kesimiş (2-2.5 cm)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 70 - 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 10 g un
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 400 g et suyu (sıvı), (kemik suyu), bk. Öneriler
- 500 g karışık sebze, dondurulmuş, çözdürülmüş ( küp küp doğranmış havuç yakl. 1 cm ve bezelye)
- 4 haşlanmış yumurta, dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1026.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Pancar Carpaccio
Brak ocen
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Brak ocen
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Brak ocen
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min
Tavuklu ve Körili Darı
35 min
Somon Tartar
10min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 godz. 15 min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min