Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 500 g di latte + q.b.
- 500 g farina per pane
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio (peso sgocciolato)
veya 100 g di prosciutto cotto (peso sgocciolato) - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio di aceto di vino
- 1 cucchiaini rasi di sale
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- 100 g di pomodori, a fette
- 2 uova sode a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di arance
50 min
Ragù di lenticchie
1 godz. 30 min
Polpettone di carne ai funghi
1sa 5 dk
Pasta choux
2 godz.
Pane a fisarmonica alle erbe
1sa 20 dk
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Empanada di tonno
1 godz. 10 min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 Std. 30 Min
Pastina da minestra
10 dk
Focaccia barese
2 godz. 55 min