Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 40 g farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
veya 1 bustina di vaniglia in polvere, i semini - 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (isteğe bağlı)
- 120 g farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
-
15
ribes rosso freschi
veya 15 lamponi freschi - 10 foglioline di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2186.8 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 358.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella
15 Min
Cigni alla crema diplomatica
2 godz.
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Cheesecake alle fragole
4 Std. 30 Min
Pan di Spagna panna e fragole
2 godz.
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Torta mimosa
1h 5 min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Krapfen con crema pasticcera
4óra 20p