Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette al sugo
40 min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Polpette fritte
40 min
Petto di pollo al Metaxa
1 godz.
Filetto di maiale al forno con riso
1hod. 20min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Değerlendirme yok
Pasta choux
2hod.
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 godz. 35 min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
40 min
Insalata di pasta con tonno e mais
20 Min