Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 28.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Filetto di manzo con burro all'aglio ed erbe aromatiche
2 godz. 15 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Insalata riso e agrumi
30 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Pasta al pomodoro
55min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min