Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 28.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Condimento al lime per macedonia di frutta
10 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Fusilli alle cozze piccanti
Değerlendirme yok
Crème caramel al cioccolato
1hod. 30min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50min
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30min
Pasta al ragù
1hod. 30min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.
Spaghetti cacio e pepe
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta al pomodoro
55 Min
Spaghetti al pomodoro
30min