Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 450 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 200 g Wasser, kalt
- 100 g Tahin
- 40 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Oliven, grün, entsteint
- 10 g Kapern, abgetropft
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Honig, flüssig
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 - 200 g Feta, in feinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1017 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 10 Min
Gemüse-Hummus
10 Min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Hummus
10 Min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45min
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1 Std.
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min