Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
TM6

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.5 (15 değerlendirme)

Malzemeler

Finocchi

  • 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Fonduta al Parmigiano Reggiano

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 - 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 g di burro

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1135.5 kJ / 271.5 kcal
Protein
9.3 g
Karbonhidrat
2.9 g
Yağ
24.8 g
Doymuş Yağ
14.9 g
Lif
2.3 g
Sodyum
731.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler