Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de feta, émiettée, et un peu pour la finition
- 150 g d'oignons, coupés en huit
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 poivron rouge, en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 40 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1697 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min
Tartinade aux champignons
30 min
Financiers au comté
30 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Crackers aux herbes, beurre de butternut et magret de canard
1 godz. 25 min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 Min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min