Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
-
1
dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di spinaci freschi in foglia
-
2
fette di prosciutto cotto
veya 2 fette di formaggio - olio extravergine di oliva q.b.
- gocce di succo di limone, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1124.5 kJ / 268.8 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 7.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 462.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Omelette prosciutto e funghi
1 Std.
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min
Pinsa farcita
3h
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Frittata nel panino
30 Min
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30 Min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Omelette greca
35 Min
Bevanda a base di arachidi e pancakes alle arachidi
8h 55 min
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55min