Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 48.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 653.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella
15 Min
Risotto alla zucca
30min
Besciamella
15 Min
Tiramisù
5h 20min
Ragù di carne alla bolognese
1sa 15 dk
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2sa 20 dk
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Purè di patate nature
55min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Risotto zafferano e speck
35min
Vellutata di patate e zucca
50min