Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 48.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 653.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2u. 20min
Purè di patate nature
55min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Torta salata con ragù
1 Std. 30 Min
Risotto alla zucca
30min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1u. 15min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto alla carbonara
2 Std.
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min
Besciamella
15min