Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 48.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 653.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Risotto alla zucca
30min
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1h
Purè di patate nature
55min
Besciamella
15 Min
Besciamella
15 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Patate pelate (TM6)
5min
Risotto zafferano e speck
35min
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min