Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de agua
- 800 g de papa, pelada y en trozos (3-4 cm)
- 4 cdas de aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 200 g de crema espesa o ácida
- 100 - 150 g de salmón ahumado, en rebanadas, cortadas en tiras (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g de caviar, negro
-
10
g de eneldo fresco
veya 10 g de brotes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 244.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Papas Anna
1 Std.
Papas a la francesa TM6
1h 15min
Filete de res con dos salsas
40min
Panqué de plátano y ajonjolí negro
1 Std. 20 Min
Camarón caramelo
1 Std.
Pan francés
30 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Papas al horno
1 Std.