Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g queijo Gruyère
- 2 dentes de alho
- 50 g manteiga
- 400 g natas
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo caldo de galinha - 20 g mostarda de Dijon
- 650 g bolbo de aipo cortado em rodelas finas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de funcho
- 600 g cherne s/ pele e s/ espinhas cortado em cubos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55min
Ovos verdes
40min
Bolachas de sementes e quinoa
1 Std. 30 Min
Soufflé de atum
1h 15min
Tártaro de salmão
1 Std. 30 Min
Piza de espargos e ervilhas com ovo estrelado
40min
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40min
Quiche de espinafres com base de batata
Değerlendirme yok
Crumble de banana e pera
30min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Brandada de bacalhau
1h 40min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55min