Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
75
g cennet hurması, kabukları
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) veya kabukları soyulmuş
yumuşak başka meyveler
(örn. şeftali, kayısı, çilek.) - 50 - 60 g labne, ev yapımı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 921 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Değerlendirme yok
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Yulaflı Meyve Püresi
20min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min