Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
75
g cennet hurması, kabukları
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) veya kabukları soyulmuş
yumuşak başka meyveler
(örn. şeftali, kayısı, çilek.) - 50 - 60 g labne, ev yapımı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 921 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35h
Yulaflı Meyve Püresi
20min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Kahveli Trüf Çikolata
2 Std. 50 Min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Armutlu Yulaf Kreması
10min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min