Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 35.1 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 690.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Fiadoni
1 godz.
Pizza chiena
5 godz.
Torta de gee
1 godz. 30 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.
Polpettone di ceci e spinaci
1 godz. 30 min
Plumcake marmorizzato cocco e ricotta
2 godz.
Rotolo al cioccolato
3 Std.
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Vellutata di fagioli borlotti
1 godz.