Pierogi con batata y ricota

Pierogi con batata y ricota

4.0 6 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 1sa 10 dk
50 unidades

Malzemeler

Cocción de batatas
  • 600 g de agua
  • 450 g de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
Mantequilla de salvia
  • 1 - 2 ramitas de salvia fresca (solo las hojas)
  • 60 g de mantequilla en trozos
Relleno
  • 150 g de queso ricota
  • 2 - 3 pellizcos de nuez moscada molida
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta molida
Masa
  • 250 g de agua
  • 250 g de harina de trigo
  • 220 g de harina integral de trigo
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita sal

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 72.5 mg
Protein 1.5 g
Kalori 244.3 kJ / 58.4 kcal
Yağ 1.7 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 9.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...