Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 73.5 g
- Yağ
- 34.8 g
- Lif
- 5.1 g
Alternatif tarifler
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1h
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Citrus Water (TM6)
35 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Değerlendirme yok
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Mulled Wine
30 min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min