Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 73.5 g
- Yağ
- 34.8 g
- Lif
- 5.1 g
Alternatif tarifler
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Spiced Red Wine Pears
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Seafood Stew with Rice
30min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Coconut Prawn Soup
45min
Steak au Poivre
20min