Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 30 g Kokosöl
- 1 Möhre, in Scheiben (7 mm)
- 1 Süßkartoffel, in Würfeln (1 cm)
- 10 g gelbe Currypaste
- 400 g Kokosmilch
- 50 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 350 g Spitzkohl, in Streifen
- 1 rote Paprika, in Streifen
- 1 Zucchini, klein, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 82 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Indischer Gemüsereis
1h
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45min
Wirsing-Möhren-Curry
1h 10min
Kürbis-Korma
1h
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min
Curry von Wurzelgemüsen
1h