Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 30 g Kokosöl
- 1 Möhre, in Scheiben (7 mm)
- 1 Süßkartoffel, in Würfeln (1 cm)
- 10 g gelbe Currypaste
- 400 g Kokosmilch
- 50 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 350 g Spitzkohl, in Streifen
- 1 rote Paprika, in Streifen
- 1 Zucchini, klein, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 82 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Wirsing-Möhren-Curry
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 min
Indisches Gemüsecurry
1 godz.
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 min
Indischer Gemüsereis
1 godz.
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 min
Curry von Wurzelgemüsen
1 godz.
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 min
Blumenkohl Tikka Masala
35 min