Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Aubergine med Miso
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 50 dk
4 porsjoner
Malzemeler
-
hvit miso (eller shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
vannsake35 g
-
sukker30 g
-
sesamolje1 ½ ts
-
havsalt2 klyper
-
aubergine delt i skiver (2 cm), deretter delt i biter (3 cm)360 g
-
vann (ca.), pass å at posene er helt dekket med vann (se tips)1600 g
-
1 ts askorbinsyresitronsaft (se tips)30 g
-
sesamfrø, ristede1 ss
-
vårløk delt i diagonale skiver1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
670 mg
Protein
4 g
Kalori
654 kJ /
156 kcal
Yağ
6 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide med knivdeksel
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bulgurhvete
Değerlendirme yok
Irsk potetmos
Değerlendirme yok
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Değerlendirme yok
Tandoori kyllingwraps
Değerlendirme yok
Kjøttpaier med rosmarin
Değerlendirme yok
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1sa 35 dk
Risskive med røkelaks
Değerlendirme yok
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Değerlendirme yok
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Değerlendirme yok
Stuet sopp
45 dk
Persilleolje
25 dk
Rørte tyttebær
5 dk