Sous-vide Aubergine med Miso

Sous-vide Aubergine med Miso

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 50 dk
4 porsjoner

Malzemeler

  • hvit miso (eller shiro miso)
    90 g
  • mirin
    40 g
  • sake
    35 g
    vann
  • sukker
    30 g
  • sesamolje
    1 ½ ts
  • havsalt
    2 klyper
  • aubergine delt i skiver (2 cm), deretter delt i biter (3 cm)
    360 g
  • vann (ca.), pass å at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1600 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • sesamfrø, ristede
    1 ss
  • vårløk delt i diagonale skiver
    1

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 670 mg
Protein 4 g
Kalori 654 kJ / 156 kcal
Yağ 6 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster