Cihazlar ve Aksesuarlar
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 40 dk
16 stykker
Malzemeler
Deig
-
sukker1 ss
-
helmelk170 g
-
tørrgjær2 ts
-
smør myknet40 g
-
hvetemel, fint350 g
-
egg1
-
havsalt1 klype
-
hvetemel, fint til dryssing
Vaniljesaus
-
maismel30 g
-
rårørsukker50 g
-
egg1
-
helmelk160 g
Fremgangsmåte
-
rosin, korinter90 g
-
epler (hvilken som helst type) (ca. 1 middels eple), skrelles og kuttes i biter (1 cm)90 g
-
kanel, malt½ ts
-
hvetemel, fint til dryssing
-
helmelk til pensling
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 stykke
Sodyum
45.5 mg
Protein
4.3 g
Kalori
686.6 kJ /
163.4 kcal
Yağ
3.7 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Matpakke-ideer
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ciabattine
Değerlendirme yok
Damperbrød med sirupsmør
Değerlendirme yok
Irske Potetkaker
Değerlendirme yok
Natronrundstykker med cheddar
Değerlendirme yok
Quinoamuffins med skinke og ost
1sa 30 dk
Minibrød med sjokolade og squash
Değerlendirme yok
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Değerlendirme yok
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Değerlendirme yok
Flatbrød
1sa
Tangzhong melkebrød
Değerlendirme yok
Søtt frokostbrød
1sa 30 dk
Soyamelk og dampede boller
Değerlendirme yok