Risskive med røkelaks

Risskive med røkelaks

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 40 dk
6 porsjoner

Malzemeler

Risbunn
  • smør myknet, til smøring
  • hvit ris
    300 g
  • vann
    900 g
  • egg
    1
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
Laks
  • parmesanost skorpen fjernet og kuttet i terninger (3 cm)
    50 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister
  • smør myknet
    40 g
  • hvetemel
    40 g
  • karripulver
    1 ½ ts
  • helmelk
    320 g
  • majones (se tips)
    50 g
  • egg
    1
  • sitronsaft (ca. 1 sitron)
    40 g
  • røkelaks delt i biter (2-3 cm)
    200 g
  • havsalt pluss ekstra for smak
    1 klype
  • malt svart pepper pluss ekstra for smak
    ¼ ts
  • sesamfrø (valgfritt)
    ½ ts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 793.9 mg
Protein 19.3 g
Kalori 2126.8 kJ / 506.3 kcal
Yağ 26.3 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 12 g
Karbonhidrat 48.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster