Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 70 g di farina di segale
- 140 g di farina tipo 00
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
- 250 g di ricotta ben scolata
- 1 cucchiaino raso di sale
- 5 g di erba cipollina fresca, tritata finemente
- olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 494.7 kJ / 118.3 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 285 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di broccoli, peperoni rossi e pinoli
10 Min
Pane naan
3h 10min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Buchteln
4 Std.
Sciroppo per tè freddo
30 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Katsu sando
4 Std. 40 Min
Momo
2 Std.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Zuppa di farina alla basileese
1 Std. 10 Min
Vichyssoise con pasta
35 min