Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2918.3 kJ / 697.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana
1h 15 phút
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchetti de gris
30 phút
Salsa bolzanina
15 Min
Polpette di pollo giapponesi
50 phút
Knödel
50 phút
Brezel
1 Std. 50 Min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 phút
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 phút
Tortel di patate
40 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Spatzle agli spinaci
1h