Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
30
kereviz kökü, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
180
g sakız kabağı, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 100 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 40 g pirinç unu, önceden pişirilmiş pirinç unu (bk. öneriler)
- 20 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Donmuş Meyve Püresi - 1
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
25 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates ve Havuç Püresi
45min