Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 ½ pincée de sel
La garniture
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 400 g d'eau
- 4 poires Williams, coupées en deux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3803.8 kJ / 916 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 63.3 g
- Yağ
- 67.5 g
- Doymuş Yağ
- 45.5 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 593.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40min
Rochers feuilletés au praliné
1h 5min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15min
Entremets vanille-caramel
2h
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Vacherin express
12 godz. 15 min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1h 35min
Le drômois
12h 45min
Entremets chocolat-café
4h
Fraisier macaroné revisité
2 godz. 45 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3 Std.