Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weissmehl
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Senf, z. B. Dijonsenf
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 500 g Kartoffeln, festkochend, mit Haut, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
-
1
TL Hühnerbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l), zerbröckelt - ½ - 1 TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 100 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1419 kJ / 340 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli
30 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Stroganoff
45 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Rindsstroganoff
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min