Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les brioches
- 40 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 30 g de miel
- 50 g de lait
- 280 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 œufs
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de raisins blancs, secs, moelleux (voir "Conseil(s)")
Les craquelins
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 50 g de cassonade
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 1 œuf battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1895.3 kJ / 451.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 60.2 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 369 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Brioche aux fruits secs
3 Std. 30 Min
Brioche espagnole
2 Std. 45 Min
Kouign-amann à la framboise
3h
Brioches italiennes
3h 15min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25 min
Sablés de Pâques
1 godz. 30 min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 godz. 50 min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Briochettes parisiennes
4hod. 5min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min