Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
Dumplings
- 110 g all-purpose flour
- 15 g baking powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried ground summer savory, to taste
- 120 g cold water
Fricot
- 100 g onions, quartered
- 100 g celery, with leaves, quartered
- 2 - 3 tsp dried ground summer savory, to taste
- 600 g potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced
- 250 g carrots, peeled and diced
- 2 tsp salt, to taste
- freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2550.1 kJ / 609.5 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 2536 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Plain Yogurt in Varoma
12j
Walnut Brittle
1h 30min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Pineapple Cheese Braid
3h 30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Madras Curry Powder
5 menit
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Mai Tai
10 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min