![Sautéing 14 oz Julienned Carrots Sautéing 14 oz Julienned Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/535febc8-2e9f-4ab6-95b8-4e116a9c75d1/Derivates/d485875b-201f-4891-92e5-fd25d6db8f06.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
½
oz oil
veya ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 14 oz
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 14.4 g
- Sodyum
- 240 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing Shrimp
15 min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéed Cauliflower
25 menit
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Eggplant Sauté
30min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min