Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
- 6 shallots, halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns, crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 775 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Peppercorn Sauce
30min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Salsa Verde
10 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min