Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
- 6 shallots, halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns, crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 775 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Verde
10min
Béarnaise Sauce
20 min
Peppercorn Sauce
30 min
Hollandaise Sauce
15 分钟
Peppercorn sauce
20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Béarnaise sauce
15 分钟
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Hollandaise Sauce
15 分钟
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Beurre Blanc
20 min