Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winter-Kabeljau
1 godz. 30 min
Erbsenschoten-Flan mit Joghurt-Minz-Sauce
2 godz.
Spaghetti alla carbonara
30min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 godz. 10 min
Käse-Speck-Tortilla
50 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1u. 5min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Buttermilch-Karamell-Dessert
7hod.
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 min
Thunfischsauce
10 min
Italienisches Gulasch
2 godz.