Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Maischolle mit Pumpernickelkruste und Salat
35min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1h
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10 min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 Min