Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40min
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1 Std.
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min