Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnitzelröllchen mit Spinat
55min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 Min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 godz.
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 Std. 10 Min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 Std. 10 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min