Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g Wasser
- 120 g Weizenkörner (Aşurelik Buğday)
- 80 g weiße Bohnen, klein, getrocknet
- 80 g Kichererbsen, getrocknet
- 60 g Feigen, getrocknet, geviertelt (Kuru Incir)
- 60 g getrocknete Aprikosen, entsteint, geviertelt (Kuru Kaysı)
-
40
g Rosinen, mit Stein (Çekirdekli Kuru Üzüm)
veya 40 g Sultaninen, mit Stein (Çekirdekli Kuru Üzüm) - 150 g Orangensaft
- 15 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1 geh. EL Speisestärke
-
50
g Milch
veya 50 g Wasser - 40 g Reis
- 180 g Zucker
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 20 g Walnusshälften
-
15
g Mandeln
veya 15 g Haselnüsse - 40 g Granatapfelkerne
- 2 - 3 Prisen Zimt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1 Std. 30 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min