Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g Wasser
- 120 g Weizenkörner (Aşurelik Buğday)
- 80 g weiße Bohnen, klein, getrocknet
- 80 g Kichererbsen, getrocknet
- 60 g Feigen, getrocknet, geviertelt (Kuru Incir)
- 60 g getrocknete Aprikosen, entsteint, geviertelt (Kuru Kaysı)
-
40
g Rosinen, mit Stein (Çekirdekli Kuru Üzüm)
veya 40 g Sultaninen, mit Stein (Çekirdekli Kuru Üzüm) - 150 g Orangensaft
- 15 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1 geh. EL Speisestärke
-
50
g Milch
veya 50 g Wasser - 40 g Reis
- 180 g Zucker
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 20 g Walnusshälften
-
15
g Mandeln
veya 15 g Haselnüsse - 40 g Granatapfelkerne
- 2 - 3 Prisen Zimt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 dk
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14u.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 dk
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1u. 25min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 dk
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 dk