Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 120 g água
- 50 g açúcar
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 350 g farinha tipo 65 c/ alto teor de proteína
- 30 g leite em pó
- 1 ovo
- 40 g manteiga à temperatura ambiente
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 1200 g perna de frango c/ osso e c/ pele cortada em pedaços (3 cm aprox.) (3 unid. aprox.)
-
150
g pasta Nyonya
veya 150 g pasta de caril vermelha (ver dica) - 20 g caril Madras
- ½ c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g leite de coco
- 1 ovo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 521 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Noodles Ramen japoneses
Değerlendirme yok
Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras
Değerlendirme yok
Bolo de arroz com manga vegan
11 Std.
Caril de borrego com grão-de-bico e couve kale
16h 50min
Rolo de borrego recheado e ervilhas
1h 45min
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Değerlendirme yok
Marinada Tandoori
10 min
Piadina com pulled chicken e patê de beringela
2h 10min
Empada de Páscoa
5hod. 20min
Cannelés (canelados de bordéus)
13 godz. 45 min
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30min
Scones de laranja e framboesa
30min