Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)

Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)

4.5 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
6 porciones

Malzemeler

  • 180 g de cebolla cambray en trozos y parte del tallo
  • 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
  • 10 g de fécula de maíz
  • 50 g de vino blanco
  • 100 g de caldo de carne
  • 700 - 800 g de filete de cerdo en caña
  • 2 pizca de sal
  • 2 pizca de pimienta molida
  • 1 cda de mostaza a la antigua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 396.1 mg
Protein 27 g
Kalori 1073 kJ / 256 kcal
Yağ 15 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 3.8 g
Karbonhidrat 3.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...