Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos, escurridos
- 10 g de cebollín, en trozos
- 10 g de alcaparras, escurridas
- 1 huevo duro, pelado
- 200 g de mayonesa
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
- 4 pizca de sal
- 4 cdas de harina de trigo
- 2 cdas de aceite vegetal
-
hojuelas de sal, al gusto
veya flor de sal, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1063.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ensalada César
15min
Camarones estilo Hunan
20 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Gohan
45 Min
Sopa de cebolla TM6
55min
Cocción de arroz japonés (250 g)
35 Min
Pasta para pay
1 Std.
Jocoque con pepino
5min
Cebolla fermentada TM6
96 Std.
Ostiones Rockefeller
20 min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1 Std. 10 Min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 Min