Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos, escurridos
- 10 g de cebollín, en trozos
- 10 g de alcaparras, escurridas
- 1 huevo duro, pelado
- 200 g de mayonesa
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
- 4 pizca de sal
- 4 cdas de harina de trigo
- 2 cdas de aceite vegetal
-
hojuelas de sal, al gusto
veya flor de sal, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1063.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Gohan
45 Min
Crema de jitomate
30 Min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 min
Ensalada César
15min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Bisque de langosta
45 Min
Salsa holandesa TM6
15min
Salsa holandesa rápida
10 min
Queso con pimientos confitados
50min