Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo, pelados
- 70 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de aros de calamar crudos, limpios y en trozos
- 70 g de jitomate triturado
- 200 g de arroz blanco de grano corto
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 41.7 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 776.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min
Lentejas estofadas
9 Std.
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1 Std.
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40 Min
Gazpacho
5 Min
Macarrones boloñesa
40 Min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5 Std. 30 Min
Tortilla de patatas (Hestan Cue™)
45 Min
Lasaña boloñesa con setas
1 Std. 45 Min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min